Hoe gaan we te werk: Onze werkwijze

Het intakegesprek​

Tijdens het intakegesprek wordt er geluisterd naar de noden en behoeften van u als klant. Door onze jarenlange expertise kunnen onze professionele adviseurs u bijstaan in de keuze van uw keuken.​

1

Ontwerp en concept​

Elke professionele keuken vraagt maatwerk. Ivomatec ontwerpt de perfecte keuken op basis van uw behoeftes en beschikbare ruimte. Efficiëntie en duurzaamheid staan daarbij steeds centraal. Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsmerken.​

2

3D tekening​

Het ontwerp & concept wordt omzet in een 3D tekening om een beter visueel zicht te krijgen. Alles wordt tot in detail uitgewerkt: de keukentoestellen, werktafels, nutsvoorzieningen en de looprichtingen worden weergegeven, rekening houdend met de wettelijke bepalingen.​

3

Offerte

Alles wordt gedetailleerd in een offerte gezet en besproken door onze adviseurs.​

4

Goedkeuring van de 3D tekening & de offerte​

Na uw akkoord wordt de offerte omgezet in een bestelling en worden er duidelijke afspraken gemaakt over de uitvoering, Er wordt ook een plaatsingdatum afgesproken.​

5

Volledige plaatsing​

Na uw akkoord wordt de offerte omgezet in een bestelling en worden er duidelijke afspraken gemaakt over de uitvoering, Er wordt ook een plaatsingdatum afgesproken.​

6

Opleiding en training​

Wij leiden u en uw medewerkers op voor een optimaal gebruik van alle toestellen. Ook bij de introductie van nieuwe toestellen nodigen we u, in samenwerking met onze leveranciers, graag uit voor een demonstratie.​

7

Realisatie bij Hoeve Sterappel

Een familie met passie voor hun vak…

Na enkele diepgaande en aangename gesprekken met deze enorm gedreven horeca familie werd duidelijk dat de behoeften en wensen verder gingen in de richting van een degelijke naadloze keuken gemaakt op maat van dit geolied team. Er werd een lijst opgemaakt van de componenten die in de nieuwe keuken het verschil moest maken. Na opmeting van de ruimte werden schetsen gemaakt zodat de mogelijkheden en de beperkingen van de ruimte zichtbaar werden. Het plan groeide al snel tot een weldoordacht ontwerp waarbij vooral aandacht was voor efficiëntie, ergonomie, en nieuwe keukentechnieken. Ook werd er gekozen voor energie-efficiënte toestellen om zo het maximale rendement uit de nieuwe keuken te halen. Het ontwerpplan met bijhorende prijsofferte werd samen verfijnd tot in elk detail en zo lang als nodig tot hun volledige tevredenheid.

Nadat alles in kannen en kruiken was werd het project gepland en de productie gestart van de meubelen. De keuken werd netjes geplaatst binnen de afgesproken termijn en afgewerkt volgens de regels van de kunst.  Na oplevering van de realisatie blijven wij uiteraard beschikbaar voor verdere ondersteuning en opleiding indien gewenst. Ook onze dienst na verkoop afdeling staat elke dag paraat voor onderhoud en technische ondersteuning.

 

Realisatie bij L’ Aperi Vino

[custom-facebook-feed feed=2]